Thai Massage

Thai Massage

Thai Massage

Yoga og Thai Massage er medlemmer af samme familie. Thai Massage blev indført i Thailand af en læge fra Indien, som var en jævnaldrende med Buddha. Hvad han medbragte var hans viden om yoga og yoga terapi. Derfor udtrykket Thai Yoga Massage er meget passende, selv om dette begreb ikke bliver brugt overhovedet i Thailand, men kun af vestlige praktiserende læger.

Først, yoga ikke gøre det i Thailand. Der er en thailandsk version af yoga, men det er en obskur viden, der er kun kendt af meget få. Den indiske læge underviste Thais yoga og yoga terapi, men kun yoga terapi udviklet sig til thai-massage, mens de selvstændige praksis yoga aldrig fanget på. I det sidste årti vesterlændinge har oprettet mange blomstrende yoga skoler i Thailand, men de studerende er alle fra lande uden for Thailand. Kun i de sidste par år har Thais begyndt at interessere sig for den indiske version af yoga, og nu er der også yoga skoler for Thais.

Thai Massage

Generelt Thais og udlændinge ikke blandes i yoga skoler. Hvorfor? Sprogbarrieren er en årsag, og en anden grund er, at den thailandske tilgang til yoga og livet typisk er mere easy going når man sammenligner med vesterlændinge som ofte tager deres yoga meget alvorligt. Thais finde vestligt undervist i yoga klasser alt for intens og konkurrencedygtige.

Hvad tegner sig for den seneste popularitet Thai Massage? Før fremkomsten af ​​moderne medicin, som er rettet Thais deres sygdomme i århundreder med massage og naturlægemidler helbredelsesmetoder. Over tid Thai Massage blev mindre populære. Det blev genoplivet af udlændinge, som var fascineret af dette unikke healing kunst. De begyndte at skrive bøger om det, de producerede Thai Massage videoer, og åbnede Thai Massage skoler.

Når Thai Massage blev afkoblet fra yoga, det resulterede i en degeneration af potentialet i denne helbredende kunst. For mange århundreder var det hovedsageligt praktiseres i templer af munke. Når det flyttede ud i det almindelige samfund i de seneste årtier, er det ofte forvandlet til et come-on for sexindustrien. Men på samme tid vestlige terapeuter begyndte at tage det meget alvorligt som en massage terapi. De genindført yoga principper, og skabte en enorm efterspørgsel af vesterlændinge for Thai Massage uddannelse og behandlinger i Thailand. Der er utallige thaimassage skoler i Thailand, næsten alle af dem catering udelukkende til udlændinge.

Den thailandske regering har gjort en seriøs indsats for at løfte standarden af ​​thailandsk massage ved at oprette træningsfaciliteter for thailændere, terapeuter og skoler, udstedelse af officielle certifikater og fremme højere standarder.

I sin grundlæggende form, er Thai Massage bare en sekvens af strækninger og trykpunkter, en mekanisk karosseri system. Men ved at tilføje yoga principper til massage, kan det blive ophøjet til en sand healing kunst. Der er flere måder at øge kvaliteten og effektiviteten af ​​thailandske massage behandlinger: opmaerksomme bevidsthed om terapeutens egen krop og kundens krop, fokus på “hara”, den vigtigste energi reservoiret bag flåde, bevidsthed om ens vejrtrækning mønstre, bevidste leder af healing energi, og udviklingen af ​​en mere følsom touch. Alle disse kan forbedre både kvaliteten og effektiviteten af ​​thailandsk massage terapi.

Thai Massage er en meget mere end et system af massage teknikker. Kombinationen af ​​yoga principper med Thai karrosseri er ikke kun en ideel kombination, men det bringer thaimassage tilbage til sine rødder af yoga. Efter alt, er de en del af samme familie.

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: